Diari Més

Una trentena d'establiments participaran al Rally de Tapes de Salou

La cita gastronòmica coincideix amb l’arribada del Rally Racc Catalunya Costa Daurada a la ciutat

Els participants podran degustar tapes amb beguda inclosa per només 2,5 euros.

Una trentena d'establiments participaran al Rally de Tapes de SalouAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món del motor i la gastronomia es tornen a unir del 19 al 28 d'octubre en una nova edició del Rally de Tapes, cita que commemora l’arribada del Rally Racc Catalunya Costa Daurada. Una trentena de establiments de restauració participaran en la setena edició, una iniciativa de la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica i Comerç de l’Ajuntament i que compta amb la col·laboració de cervesa San Miguel, el Rally RACC i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou.

Des del divendres 19 d’octubre i fins al diumenge 28 d’octubre, es podrà degustar tapes amb beguda inclosa per només 2,5 euros. Aquest any, també hi haurà el Mini Rally de tapes dedicat als més petits de la casa.

Els participants que aconsegueixin el segell de fins a 10 establiments, podran votar la millor degustació, la més original, i el millor servei, i entrar en el sorteig de regals. Al finalitzar el Rally de Tapes es realitzarà un rànquing de les millors degustacions i es reconeixerà al restaurador més ben valorat.

tracking