Diari Més

Passatge del terror i música, entre els actes per celebrar la Castanyada a la Pobla

Les persones que vulguin gaudir de la celebració, que també inclourà sopar i pinta cares, poden inscriure’s fins el 19 d’octubre

Imatge d'una anterior edició de la festa de la Castanyada de la Pobla de Mafumet.

Passatge del terror i música, entre els actes per celebrar la Castanyada a la PoblaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet organitza, un any més, una gran festa per celebrar la Castanyada. Aquesta se celebrarà la darrera nit d’octubre, a partir de les 21h, al Pavelló municipal. L’esdeveniment comptarà amb entrada al passatge del terror i música, entre d’altres, i tothom que hi vulgui participar s’hi pot inscriure fins el 19 d’octubre.

La festa començarà amb un sopar fred on no hi faltaran els panellets i les castanyes, així com el moscatell. Seguint amb la tradició, els més valents també podran endinsar-se en el passatge del terror. La festa s’arrodonirà amb un servei de pinta cares i l’animació musical que oferirà DJ Nacho Lascases fins ben entrada la matinada.

El preu per assistir a la festa és de 5 euros per als empadronats a La Pobla i 10 euros per a la resta de públic. L’Ajuntament mantindrà obert el període d’inscripcions a la festa de la Castanyada fins al proper divendres, 19 d’octubre. Els interessats a gaudir-ne, poden formalitzar la seva inscripció a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, ubicada a la Casa de la Vila, en horari de 10 a 14 hores.

A banda d’aquest acte, els més petits i els més grans també tindran les seves pròpies celebracions. Els infants celebraran la festivitat als seus centres escolars, mentre que el Casal de la Gent Gran acollirà, el 26 d’octubre, la tradicional Festa de la Castanyada de la gent gran.

tracking