Diari Més

Mobilitat

La FEAT convoca una reunió de transportistes per consensuar mesures sobre els desviaments a l'AP-7

La patronal tarragonina ha valorat molt positivament la participació aconseguida a les últimes protestes

Pla general de camions estacionats en una de les àrees de descans a l'AP-7 properes a Altafulla.

Poca afluència de camions a l'N-340 entre Altafulla i Vilafranca des de l'entrada en vigor del desviament per l'AP-7ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La patronal tarragonina Federació Empresarial d'Acte-Transport de Tarragona (FEAT) ha convocat una reunió de transportistes per posicionar-se conjuntament sobre els desviaments obligatoris de l'N-340 a l'AP-7 i de l'N-240 a l'AP-2.

Segons informa aquesta patronal, brinden la seva seu a l'aparcament de vehicles pesants del polígon Riu Clar per celebrar aquesta reunió amb la màxima brevetat possible.

L'objectiu és consensuar les mesures que exigiran a les administracions i les mesures de pressió, entre les que no es descarten mobilitzacions després de l'èxit de les marxes lentes de dijous passat 11, en ple inici del pont del Pilar.

La junta directiva de FEAT ha valorat com a «molt positives» les protestes, en les quals «feia molt de temps» que «no tenien tanta participació».

La marxa lenta de camions convocada per FEAT la van secundar a tot Catalunya i també a Alacant i Múrcia.

Els transportistes es queixen que els desviaments obligatoris des del passat 1 d'octubre per reduir la sinistralitat, amb peatges bonificats al 50%, els suposen un sobrecost d'entre 300 i 600 euros al mes.

També assenyalen que per agafar el desviament han de donar molta volta -fins a 40 quilòmetres anada i tornada en alguns casos- i que existeix insuficiència d'àrees de descans i de restauració a l'autopista.

tracking