Diari Més

L'autor del projecte museogràfic del Museu Casteller de Valls, al sopar-tertúlia #Vallspiula

Ignasi Cristià i Garcia debatrà amb els assistents com han de ser els museus del segle XXI el proper 25 d’octubre a les 20.30h al restaurant Portal 22

L'Ignasi Cristià és l'autor del projecte museogràfic del Museu Casteller de Valls.

L'autor del projecte museogràfic del Museu Casteller de Valls, al sopar-tertúlia #VallspiulaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escenògraf i museògraf Ignasi Cristià i Garcia, autor del projecte museogràfic de «Món Casteller – Museu Casteller de Valls», serà el segon ponent de la temporada del sopar-tertúlia #Vallspiula. Durant aquest sopar es debatrà, tant presencialment com a través de la xarxa Twitter, ‘com han de ser els museus del segle XXI’. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 25 d’octubre a les 20.30h al restaurant Portal 22 de Valls.

Ignasi Cristià és doblement Llicenciat en Art Dramàtic, amb especialització en Escenografia i en Art Dramàtic, i ha cursat estudis musicals al Conservatori del Liceu en cant i piano. El seu extensíssim currículum està farcit de treballs en l’àmbit de l’escenografia i la museïtzació per a institucions, empreses i entitats de gran prestigi que, a la vegada, han estat premiats per part dels jurats dels guardons més importants.

La trobada del proper dia 25 d’octubre està oberta a tothom. Les persones que vulguin participar en aquest o en els propers sopars poden sol·licitar-ho per correu electrònic enviant un missatge a vallspiula@gmail.com. Les places són limitades fins a un màxim de 20 persones i el preu del sopar és de 27 euros.

tracking