Diari Més

Policial

Denuncien problemes de seguretat a la comissaria de mossos de Salou

Un sindicat ha alertat a Interior d'altes temperatures als vestidors i del no funcionament de la porta d'accés al pàrquing i dels detectors de fum

Imatge de la comissaria de Mossos d'Esquadra de Salou.

comissaria, mossos, SalouSAP-FEPOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha presentat aquest mes d'octubre una denúncia al Departament d'Interior per diversos problemes que afecten la comissaria de Mossos d'Esquadra i que atempten contra la seguretat i la salut laboral dels agents.

Entre alguns dels aspectes destaca que no funciona laporta d’accés a la planta soterrada, on s’ubica la zona d’estacionament de vehicles i d’accés a les garjoles. El sindicat reclama que es repari «amb la màxima celeritat possible, pel risc que suposa tenir aquesta porta constantment oberta», ja que encara estem a nivell 4 sobre cinc d'alerta terrorista.

A més a més,els detectors de fum de prevenció d’incendis de la planta soterrada no donen cap tipus de senyal lumínica, per la qual cosa no estan funcionant.

Les altes temperatures dintre de la comissaria també ha estat un dels punts destacats dintre de la denúncia, ja que els registres han superat 27 i 29 graus. El problema es trobaria en el mal funcionament del sistema de climatització, segons apunta l'informe de prevenció de riscos i salut laborals.

Finalment, també alerten de la falta d'espai per guardar totes les pertinences personals i els uniformes; i del perill que suposa tenir un aparell de climatització a l'entrada de les dutxes dels vestidors dels homes.

tracking