Diari Més

Boikot, Lágrimas de Sangre i Dj Buenri a la Festa Major d'Alcover 2018

El concert tindrà lloc aquest dissabte 20 d'octubre al pavelló Municipal d'Esports

Imatge promocional del grup madrileny Boikot.

Boikot, Lágrimas de Sangre i Dj Buenri a la Festa Major d'Alcover 2018Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups Boikot, Lágrimas de Sangre i DJ Buenri actuaran al concert de la Festa Major d’Alcover, el qual tindrà lloc aquest dissabte 20 d’octubre a les 12 de la nit al pavelló Municipal d’Esports. Els interessats a assistir-hi ja poden adquirir la seva entrada per un preu de 10 euros a l’Ajuntament, al PIJ, al Bar Plaça Nova, al Bar Colomí, Cercle d'Amics i al Pub d'Alcover, i a Reus a Discos Quik. També es podran comprar per 12 euros si es compren el mateix dia a la taquilla.

El grup madrileny Boikot portarà a Alcover el seu estil punk, ska i fins i tot amb un toc de metal i farà sonar grans èxits com De espaldas al mundo i Tus problemes crecen. Per la seva banda, Lágrimas de Sangre farà sonar el seu rap combatiu que beu d’estils més enllà del hip-hop, com és el rock i el Reggae. Per últim, la llengda dels 90’s Dj Buenri oferirà una sessió remember.

Coincidint amb el concert de la Festa Major, el Pavelló Municipal comptarà amb un estand informatiu de la Creu Roja dirigit als joves on hi haurà informació sobre prevenció de drogues, alcohol o sexualitat. Per la seva banda, l’Ajuntament ha elaborat un protocol contra les agressions sexistes a les festes per tal de prevenir i eradicar aquests episodis.

tracking