Diari Més

Societat

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra serveix 4.600 litres

Unes 5.000 persones han visitat aquest cap de setmana el municipi

Unes 5.000 persones han visitat la novena edició de la Fira.

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra serveix 4.600 litresAnna F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 9a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra ha servit, durant els tres dies de celebració (12, 13 i 14 d’octubre), un total de 4.600 litres de cervesa artesana entre els prop de les 5.000 persones que l’han visitat.

En aquest sentit, s’han valorat molt positivament les novetats d’aquesta edició: la participació de 3 food trucks, altres activitats com la xerrada sobre l’evolució de la cervesa artesana als EEUU va comptar amb l’assistència d’unes 50 persones i la cata de cerveses 40. Pel que fa a la trobada dels scooters clàssics aquest any ha estat el de més participació amb un total de 35 participants i el taller infantil del dissabte va comptar amb la participació d’uns 50 nens i nenes.

L’organització de la Fira ha ressaltat la importància d’apostar per aquest esdeveniment ja que es tracta d’una activitat singular i que es realitza en una època de l’any que permet diversificar l’oferta més enllà de l’estiu. Tot plegat, fa que la Fira de la Cervesa Artesana sigui també un element dinalitzador del nucli antic en la vessant econòmica, lúdica i turística.

Els productors que han participat a la fira són: Clandestines (Montferri), La Surfera (la Móra - Tarragona), Estraperlo (Torredembarra), Rústica Bufona (Escaladei), Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), La Nou, Circolo a mine of Beer (Sardenya), Grenyut (Santpedor), Ratpenat (Barcelona) La Castellera (Vilafranca del Penedès), La Segarreta (Santa Coloma de Queralt) i l’Ona de Vila-seca.

Aprofitant la coincidència amb els tres dies festius, la regidoria de Turisme va programar les darreres visites guiades al Far, amb la participació de més de 120 persones.

Enguany, coincidint també amb la commemoració de l’any del Patrimoni Cultural Europeu i les Jornades Europees de Patrimoni es van programar una visita guiada al Castell dels Icart, en què hi van participar 75 persones. i l’acte de reconeixement a persones i entitats per la seva tasca de preservació i difusió del patrimoni local amb 22 homenatjats.

tracking