Diari Més

Veïnal

Veïns de la Pineda denuncien la celebració d'una festa il·legal durant tota la nit a un pàrquing públic

Després de tancar la discoteca Pachá, centenars de clients van continuar la celebració a una zona pròxima, amb vehicles preparats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres a les 11 del matíencara es podien veure una trentena de vehicles que, com un campamentimprovisat, mantenien la festa alpàrquingdel costat de la discotecaPacháde la Pineda, a Vila-seca.

Es tractad'unafesta que es va organitzar després del tancament de la discoteca.Centenarsde clients es van reunir al pàrquing i amb vehicles 'tunejats', va començar a sonar la música a tot volum. Els mateixos vehicles servien també com a fonts de llum, que simulaven un local de festes.

Un dels veïns del bloc que hi ha al costat de la discoteca explicava elcalvarique ha passat durant la nit, en la que li ha estat impossible dormir. «A les 11 de la nit, quan encara anava la discoteca, ja estaven instal·lats al pàrquing, i amb les finestres baixades i tot tancat ha estat impossible poder veure la televisió», explicava el veí, que ha trucat diverses vegades a la policia local per denunciar la situació. «Han vingut, però amb molt poca gent i era impossible que fessin res davant l'enormequantitat de gent quehi haviaa la festa del pàrquing».

A les6,50 hdel matí, novament agents de la policia local han aparegut a la festa, acompanyats d'una furgoneta dels Mossos d'Esquadra,quesegons que han confirmat fons del cos, hiha participat com a suport de la policia local. Com en cada ocasió que ha aparegut la policia, com explicava el veí, «els de la festa abaixaven el volum de lamúsica, però en el moment que la policia marxava, tot continuava igual».

El veí ha decidit reclamar l'actuació policial a través del 112, «em volien derivar a la policia local, però ja els hedeixatben clar que no calia i que havia de quedar constància de la meva trucada reclamant una actuació», afegia el veí, que ha tornat a queixar-se al 112 novament a les08.15 hdel matí. «Al voltant de les 10 delmatíhan tornat aaparèixerla policia local i els Mossos d'Esquadra, que han entrat i han parlat amb ells. Però encara hi són», explicava a migmatíde divendres aquest veí.

La imatge dels vehicles amb la música a tot volum i pèrgoles habilitades per ballar encara es podia veure aquest divendres al matí, i acompanyada del tradicional mercadet ambulant a la zona, amb els turistes icompradorspassejant pel costat.

Imatge del pàrquing poc abans de les 7 del matí, amb la festa encara en marxa.

Veïns de la Pineda denuncien la celebració d'una festa il·legal durant tota la nit a un pàrquing públic

A les 10 del matí encara hi havia una trentena de cotxes a la festa.

Veïns de la Pineda denuncien la celebració d'una festa il·legal durant tota la nit a un pàrquing públic

tracking