Diari Més

Successos

Una dona mata a un home amb una escopeta al Vendrell

Els Mossos confirmen que tenien una relació i la víctima tenia antecedents penals

La porta i la part interior de la casa del Vendrell on s'ha produït un homicidi.

Una dona mata a un home amb una escopeta al VendrellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada una dona al Baix Penedès com a presumpte autora de la mort violenta d’un home. Als volts de dos quarts de nou de la nit el servei d’emergències va rebre una alerta per un home malferit en un domicili de la localitat del Vendrell. Ràpidament van arribar al lloc agents dels Mossos d’Esquadra i serveis sanitaris i van localitzar un home en estat crític en una habitació de la casa en qüestió.

Tot i l’assistència mèdica, els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima presentava lesions que apuntarien a una mort criminal, l'home presentava, almenys una ferida de bala per escopeta, segons apunten les primeres investigacions.

La Divisió d'Investigació Criminal del Camp de Tarragona va començar a investigar el cas. Aquesta indagació va permetre, hores més tard, detenir una persona com a presumpte autora dels fets a la localitat de Cunit. Fonts properes al cas han confirmat que la dona, de nacionalitat española, mantenía una relació amb la víctima, que tenia antecedents penals.

A hores d’ara la investigació continua oberta per tal d’esclarir les circumstàncies i l'autoria de l’homicidi. La porta de la casa, situada al carrer Joan Alcover número 18 del Vendrell, està precintada i el cas sota secret de sumari.

tracking