Diari Més

Alcover obre la Gran Taverna dels Bandolers

La plaça Nova es converteix en el centre neuràlgic de la fira, que s'allargarà fins diumenge

La plana Nova s'ha convertit en la Gran Taverna dels Bandolers.

Alcover obre la Gran Taverna dels BandolersRibellas/Ajuntament d'Alcover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcover serà fins diumenge l'epicentre de les trifulgues bandoleres en una nova edició de la Fira de Bandolers. En la 16a edició hi ha més de 50 actes que s'han programat per a tots els públics. L'esdeveniment està articulat al voltant de tres racons: el teatral, el gastronòmic i el mercat d'artesania i productesde la terra. Com a novetat, la plaça Nova –on hi ha l'Ajuntament–, és el punt neuràlgic de tot l'entramat teatral i acull la Gran Taverna dels Bandolers.

La Gran Taverna dels Bandolers substitueix el tast de bandolers i el sopar popular, i passarà a ser el punt de trobada dels visitants, amb oferta gastronòmica de productes amb segellKm0. D'altra banda, la plaça del Portal també serà un altre racó gastronòmic, amb menjars elaborats, crepes, coques o pizzes.

Entre els espectacles hi haurà La comèdia dels murris, l'Esbatussada bandolera i Benvinguts a la taverna dels bandolers!, els quals es representaran en diferents passis a l'Església Vella, la plaça Vella i la plaça Nova, respectivament. A més, s'ha incorporat un nou espectacle de públic infantil, Elcontebandoler, a la plaçaRubert. També destaca l'espectacle que oferirà la companyia local LaRescolsa, que arriba al seu desè aniversari i que es farà plaça Nova.

Els mercatd'artesania i productes de la terra comptarà amb prop de 130 paradistes d'arreu del territorirepartitsen uns 300 metres de recinte que completaran l'oferta dels tres dies de festa.

La programació de la Fira dels Bandolers es pot consultar: AQUÍ

La plaça Nova concentra bona part de l'oferta gastronòmica durant la fira dels Bandolers.

Alcover obre la Gran Taverna dels BandolersRibellas/Ajuntament d'Alcover

Les representacions de contes i històries de bandolers es repeteixen per les places de la vila.

Alcover obre la Gran Taverna dels BandolersRibellas/Ajuntament d'Alcover

Al costat de l'Església Vella es poden trobar parades de productes artesanals.

Alcover obre la Gran Taverna dels BandolersRibellas/Ajuntament d'Alcover

tracking