Diari Més

Meteorologia

Les pluges tornen a causar estralls al Camp de Tarragona

Vehicles atrapats i inundacions de baixos han estat els principals serveis dels Bombers

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les fortes pluges han tornat a aparèixer al Camp de Tarragona. Després de menys de 24 hores d'un fort episodi de xàfecs, Salou torna ha tenir els carrers inundats. En un vídeo es veu com el carrer Paris que connecta amb el passeig Jaume I es troba ple d'aigua per la pluja que ha començat a caure a partir de les 15 hores.

El Camí Vell de Salou a l'alçada de Campclar també es troba ple d'aigua i això ha provocat que molts cotxes s'estiguin aturant a aquesta zonaper acumulació d'aigua.

Un arbre de grans dimensions ha caigut durant el temporal prop de la sortida del pàrquing La Pedrera de Tarragona, a la zona coneguda com «zig-zag». Aquest ha tallat el pas a la circulació durant una estona.

33 avisos rebuts

Els Bombers de la Generalitat han rebut 33 avisos de les 16 a les 20.30 hores per les pluges intenses. Entre aquests, hi havia cotxes atrapats al polígon industrial Entrevies al terme de la Canonja i a Països Catalans.

Les inundacions en baixos i centres escolars han estat els altres serveis que ha realitzat el cos. Concretament, a l'Escola Tarragona, a l'Escola PAX, a La Salle Tarragona i en un pàrquing situat al número 197 de la Carretera de València a Torreforta.

A Reus, els Bombers han acudit per treure aigua acumulada en un forat d'un ascensor al carrer Mas Pellicer número 55. I per últim, han acudit al polígon Francolí per sufocar un incendi en un transformador provocat per un llamp. En aquest no hi ha hagut ferits.

349 trucades de Tarragona ciutat al 112

El telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha atès fins les 20.30 h 997 trucades de ciutadans pels 684 incidents causats per les pluges. D'aquestes trucades, 349 han tingut origen a la ciutat de Tarragona. Des de Reus se n'han fet 68, des de Salou 50 i des de Cambrils 32.

Circulació de trens interrompuda durant mitja hora

La circulació de trens entre Port Aventura i Tarragona ja s'ha restablert, després de mitja hora. Les condicionsmeteorològiques adverses ha provocat que el trànsit s'hagi parat durant una estona. Segons ha pogut saber Diari Més, els trens que es trobaven a l'estació tarragonina i que es dirigien cap a Barcelona han circulat per les vies alternatives, ja que les principals han acumulat una gran quantitat d'aigua. No obstant això, el comboi que feia el trajecte de Barcelona fins a Tortosa ha quedat aturat al baixador de Port Aventura fins que s'ha restablert, aquest acumula una hora de retard.Com a conseqüència, les línies R16, RT2 i els trens de Llarga Distància s'han vist afectades.

Cap a les 16 hores, la circulació s'ha aturat al seu pas per l'estació de Salou per l'acumulació d'aigua. Aquesta s'ha restablert en una estona, quedant aturada un altre cop entre Tarragona i Port Aventura.

Imatge del carrer Paris que connecta amb el passeig Jaume I a Salou.

Les pluges comencen a causar estralls al Camp de TarragonaDiari Més

Imatge del cel negre a sobre de Tarragona.

Les pluges tornen a causar estralls al Camp de TarragonaDiari Més

Imatge dels carrers de Tarragona plens d'aigua.

Les pluges tornen a causar estralls al Camp de TarragonaDiari Més

Imatge de la rotonda de l'avinguda Vidal i Barraquer.

Les pluges tornen a causar estralls al Camp de TarragonaDiari Més

Un

Les pluges tornen a causar estralls al Camp de TarragonaDiari Més

Dos vehicles han quedat atrapats a la zoa

Les pluges tornen a causar estralls al Camp de TarragonaDiari Més

tracking