Diari Més

Avancen les obres de la passera sobre el barranc del Regueral de Cambrils

El nou pas, que dóna resposta a una demanda veïnal i tindrà un cost de més de 100.000 euros, uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom

Les obres van començar el passat 20 de setembre.

Avancen les obres de la passera sobre el barranc del Regueral de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils duu a terme les obres de la passera per vehicles i vianants del banc del Regueral, una demanda dels veïns del barri. Els treballs consisteixen en la construcció d’una calçada de 9 metres d’ample i unes voreres de 2,2 metres que durà a terme l’empresa REGIMOVI SL per un import de 106.358,64 euros.

La passera unirà els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom tot donant continuïtat a la trama urbana, la qual s’interrompia en aquest punt. La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet. L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi.

Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre amb els treballs previs i el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó on anirà situada la passera. Els treballs continuen amb la construcció d’una base de fons d’obra, la col·locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal·lació d’una barana metàl·lica.

tracking