Diari Més

Esports

La Pobla de Mafumet acull la 11a edició dels premis 'Auriga Fvscvs'

El Consell Esportiu del Tarragonès reconeix amb aquests premis a promoció i el foment de l’esport en edat escolar

Gala dels premis 'Auriga Fvscvs'.

La Pobla de Mafumet acull la 11a edició dels premis 'Auriga Fvscvs'@cetarragones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres s'ha celebrata l'Auditori del Casal Cultural de la Pobla de Mafumet, la desena edició de la Gala dels Premis i de la Beca 'Auriga Fvscvs', que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès.

Aquests premis són un reconeixement al treball i la dedicació a la promoció de l’esport en edat escolar i al foment de l’esport a la comarca. LaBeca Auriga Fvscvs té per objectiu fomentar els treballs de recerca o d’estudis d’investigació relacionats amb l’esport.

Llistat de Premiats

  • Associació esportiva, club, federació, institució, empresa, escola oassociació de mares i pares:Tarragona Handbol Club.
  • Persona que hagi destacat per la seva trajectòria i en el foment del’esport en general i, especialment, en el l’edat escolar: PereVallsi Miró.
  • Entitat o persona que hagi destacat per la seva dedicació en el foment o la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat: Associació de voluntaris de Tarragona 2018.
  • Promoció de valors, del joc net, d’actituds i d’hàbits saludables, pel foment de la integració, de la igualtat i/o de la cohesió social mitjançantl’esport: Associació Hol·laGenís.
  • Esportista, persona vinculada al món esportiu o equip veterà, per la seva trajectòria com a model o pel foment de la pràctica esportiva en edat adulta: OldVultures- Club RugbyTarragona.
  • Millor programa, esdeveniment o activitat esportiva d’edat escolar, iniciativa o incorporació de noves pràctiques esportives, o per l’augment significatiu de practicants en el seu àmbit: Vèncer a Olímpia! Celebrem uns jocs ... a la grega!
  • Mitjà de comunicació, periodista o espai informatiu, pel seu tractament i la seva implicació en la difusió de l’esport en general al Tarragonès, i especialment de l’esport de base i formatiu: Joan NogueraFigueras.
  • L’equip masculí en edat escolar, pertanyent a un centre escolar, AMPA o associació esportiva escolar, que hagi destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria i per haver projectat la imatge de la comarca fora del nostre àmbit: Equip AlevíMasculí- VolleyballEIC Sport Club.
  • L’equip femení en edat escolar, pertanyent a un centre escolar, AMPA o associació esportiva escolar, que hagi destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria i per haver projectat la imatge de la comarca fora del nostre àmbit: Equip AlevíFemeníGimnàsticaRítmica- AMPA Els Àngels.
  • L’equip masculí en edat escolar, pertanyent a un club o associació esportiva, que hagi destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria i per haver projectat la imatge de la comarca fora del nostre àmbit: Equip Benjamí Masculí - ClubAtletismeTarragona.
  • L’equip femení en edat escolar, pertanyent a un club o associació esportiva, que hagi destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria i per haver projectat la imatge de la comarca fora del nostre àmbit: Equip

Júnior Femení Natació Artística– Club Natació Tàrraco.

  • L’esportista masculí en edat escolar que hagi destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria i per haver projectat la imatge de la comarca fora del nostre àmbit: Guillem SegúSolé.
  • L’esportista femenina en edat escolar que hagi destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria i per haver projectat la imatge de la comarca fora del nostre àmbit: Elia Canales Martín.
  • Auriga Fvscvs especial del Consell Esportiu del Tarragonès, a proposta de la Comissió Directiva, dirigida a persones, institucions, entitats o programes, vinculats amb el món de l’esport comarcal, que hagin aconseguit mèrits especialment rellevants per rebre el reconeixement públic per la seva aportació o trajectòria: Raül Font-Queri Plana.
  • Distincions especials a proposta del Consell Esportiu del Tarragonès

    • En reconeixement a la seva trajectòria i la implicació en el foment del’esport: IolandaSantiagoHidalgo.
    • A títol pòstum en memòria i homenatge a la seva trajectòria professional: JoanCastell Sánchez.

    Distincions a proposta dels Ajuntaments

    • En reconeixement a la seva trajectòria i la implicació en el foment de l’esport al municipi: Josep Miri Balart (La Pobla de Mafumet), Josep Maria Bernad Sáez (Torredembarra) i Lorenzo Cozar Chillón (Vila-seca).
    • En reconeixement a la seva trajectòria i als seus mèrits esportius: Bruno Miró Rodríguez (El Catllar), Josep Anton Bustos Estivill (El Morell), Raúl Gómez Garcés del Garro (Els Pallaresos), Francisco Muñoz Pérez (Tarragona) i Sònia López Jiménez (Roda de Berà).
    • En reconeixement al foment de l’esport en el municipi en el seu 20è aniversari: Club Natació Constantí.

    Beca 'Auriga Fvscvs'

    • 'La braçada perfecta. Anàlisi biomecànic'. Autor: Adrià Prades Calín(Col·legi La Salle Tarragona).
    • En reconeixement a la qualitat, l’alt grau d’innovació i d’elaboració del treball 'Plàstic contra fusta'.Autor: Ivan Herrero Rabasó (Institut Martí i Franqués, Tarragona).
    Gala dels premis 'Auriga Fvscvs'.

    La Pobla de Mafumet acull la 11a edició dels premis 'Auriga Fvscvs'@cetarragones

    Gala dels premis 'Auriga Fvscvs'.

    La Pobla de Mafumet acull la 11a edició dels premis 'Auriga Fvscvs'@cetarragones

    tracking