Diari Més

Economia

Ascó, Calafell i Salou tenen els alcaldes amb dedicació parcial que més cobren

El Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha fet públiques les percepcions salarials dels batlles de tot l'Estat

Imatge de l'Ajuntament de Reus.

Plaça del Mercadal, ReusGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha fet públiques aquest dijous les percepcions salarials dels alcaldes de tot l'Estat. Dintre d'aquest rànquing, a la demarcació de Tarragona, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, es troba en la primera posició amb un salari de74.999,94 euros anuals amb dedicació exclusiva. Aquest va seguit de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, amb una retribució anual de 69.040,33 euros, també amb dedicació a temps complet. El podi de les primeres posicions el completa, l'alcalde de Salou, Pere Granados, és el que es troba en tercera posició amb un salari més alt, amb 52.250,10 euros, en aquest cas per una dedicació parcial.

Seguidament, d'entre els batlles que no hi dediquen jornades completes i que cobren més, trobem el de Calafell amb 46.999,96 euros i el d'Ascó amb 41.677,77 euros.

Dins el rànquing global de retribucións, els alcaldes que segueixen al de Salou són els de Cambrils, Sant Carles de la Ràpita i Mont-roig del Camp. Aquests són els municipis situats entre la quarta i sisena posició amb els batlles més ben remunerats de la província de Tarragona variant els seus sous de 51.591,45 euros fins als 47.216,96 euros anuals.

No obstant això, l'alcalde sense cap dedicació formal (pel que fa al règim 'laboral') al seu ajuntament i que cobra un salari més alt és el de Valls, Albert Batet, amb 25.800 euros. A continuació, hi ha l'alcaldessa de Tortosa, Meritxel Roigé, amb 20.916 euros i el de la Selva del Camp, Jordi Vinyals, amb 19.284,33 euros.

Finalment, en les últimes posicions amb elsalcaldes amb el salari més baix hi ha els del Alió, Alforja i Almoster. Aquests compten amb un sou d'entre 640 i 486 euros i no s'hi dediquen per complet.

Les alcaldies de Barcelona i de Reus són les que tenen assignada una atribució de sou més elevada de Catalunya, segons les dades del portal de transparència del consistori de la capital catalana i les que ha fet públiques aquest dijous el Ministeri de Política Territorial.Per contra,Rialp és el municipi català on l'alcalde cobra una quantitat més petita, 120 euros.

.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#aabcfe;margin:0px auto;} .tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:#aabcfe;color:#669;background-color:#e8edff;} .tg th{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:#aabcfe;color:#039;background-color:#b9c9fe;} .tg .tg-hmp3{background-color:#D2E4FC;text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-baqh{text-align:center;vertical-align:top} .tg .tg-mb3i{background-color:#D2E4FC;text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-lqy6{text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-0lax{text-align:left;vertical-align:top} .tg .tg-j0tj{background-color:#D2E4FC;text-align:center;vertical-align:top} @media screen and (max-width: 767px) {.tg {width: auto !important;}.tg col {width: auto !important;}.tg-wrap {overflow-x: auto;-webkit-overflow-scrolling: touch;margin: auto 0px;}}

tracking