Diari Més

Transport

Els transportistes faran marxes lentes aquest dijous per protestar pel desviament cap a l'AP-7

Les mobilitzacions estan previstes a les 5 de la tarda

Pla general de camions i turismes circulant per l'AP-7 al Tarragonès.

Els transportistes faran una marxa lenta per protestar pel desviament cap a l'AP-7ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els transportistes tarragonins han convocat una marxa lenta de camions per dijous vinent, 11 d’octubre, per rebutjar la prohibició de pas per diversos trams de l’N-340 i l’N-240 i l’obligatorietat de desviar-se cap a l’autopista. Segons ha informat la Federació d’Auto-transport de la Província de Tarragona (FEAT), la mobilització arrencarà a les cinc de la tarda al pàrquing de vehicles del polígon Riu Clar de Tarragona. La marxa recorrerà l’autovia A-7 i la carretera N-340 fins a l’accés de l’autopista a Altafulla. Allà, els transportistes s’incorporaran a la via ràpida fins a la sortida de Tarragona i, des d’aquest punt, repetiran el recorregut una segona vegada.

A les Terres de l'Ebre, la marxa lenta anirà des de l'N-340 a l'Aldea fins a Alcanar, faran canvi de sentit en la rotonda i tornaran per l'N-340 fins al punt de sortida.

En un comunicat, la FEAT ha insistit que el sector no accepta «la criminalització de la qual està sent objecte» i ha exigit una «negociació real» amb les administracions.

tracking