Diari Més

Societat

El Creixell acull la tercera edició de la Trobada de Vehicles Clàssics

Als voltants del Casal Municipal s'hi van concentrar un total de 90 cotxes clàssics i 5 motos

Imatge de la tercera

El Creixell acull la tercera edició de la Trobada de Vehicles ClàssicsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creixell ha acollit aquest passat diumenge la tercera edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell, on hi van a participar gairebé 100 vehicles clàssics hi van prendre part. Als voltants del Casal Municipal s'hi van concentrar un total de 90 cotxes clàssics i 5 motos. Gairebé 1.000 persones van passar al llarg del matí pels carrers del voltant del Casal Municipal per contemplar aquestes enyorades joies del motor del segle XX. L'acte estava organitzat pels Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú i el Ball de Diables de Creixell, amb el suport de les regidories de turisme i festes de l'ajuntament de Creixell. També hi ha col·laborat el Motor Club Creixell-MDC Racing i el Motor Club del Ford Fiesta de Catalunya, així com diferents patrocinadors privats.

A primera hora del matí, els membres del Ball de Diables de Creixell van preparar un esmorzar típic català de seques amb butifarra. Tots els cotxes clàssics i les motocicletes varen quedar exposades davant i als voltants del Casal Municipal, al nucli històric de Creixell. Durant l'esdeveniment es va fer lliurament de diferents reconeixements a alguns dels participants.

Al final de la Trobada tots els vehicles participants van fer una ruta per diferents municipis del Baix Gaià. L'esdeveniment es va cloure amb un dinar de germanor a Torredembarra.

tracking