Diari Més

Policial

Decomissen unes 350 plantes de marihuana en un dúplex a Torredembarra

L'operació policial s'ha dut a terme conjuntament entre la Guàrdia Civil i la Policia Local

L'operac

Operatiu contra el tràfic de drogues a TorredembarraDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra i la Guàrdia Civil ha iniciat aquesta tarda una operació contra el tràfic de drogues en un domicili de Torredembarra. Els agents haurien entrat en un habitatge tipus dúplex situat a l'avinguda del President Companys, molt a prop del CAP del municipi. Durant l'operatiu els agents han localitzat unes 350 plantes de marihuana i material per a la seva cura.

La investigació es va iniciar fa un temps amb les sospitesqueen aquell habitatge es podia estar cultivantmarihuana. El seguiment per part de la companyia elèctrica d'un «desmesurat» consum elèctric ha estat una de les provesconcloents. Finalment, el jutge ha donat aquest migdia l'ordre d'entrada al pis.

Al dúplex, s'han localitzat una plantació amb aproximadament 350 plantes de marihuana en estat de creixement. També s'ha trobat quatre calefactors i quinze ventiladors.

En l'operació s'ha identificat al propietari de l'habitatge i a l'arrendatari. Ambos han passat a disposició judicial, fins que es determini qui era el propietari de la plantació, al qual se li imputarà un delicte per tràfic dedroguesi defraudació defluidelèctric.

tracking