Diari Més

Cultura

Almoster celebrarà el primer festival d'arts escèniques catalanes

Un total de 8 companyies i 8 espectacles que oferiran el seu treball per les places d’Almoster del municipi

Per

Almoster celebrarà el primer festival d'arts escèniques catalanesMarta Olivé

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almosterserà l’escenari del primer i únic festival d’arts escèniques Catalanes de laprovíncia deTarragona. Tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre a la vilad’Almoster i comptarà amb un total de 8companyies i 8 espectacles que oferiranel seu treball per les places d’Almoster.

L’Ajuntamentd’Almoster pren la iniciativa amb una proposta que no s’ha realitzat mai a laprovíncia de Tarragona i que busca promocionar la cultura creada a Catalunya. L’alcalded’Almoster, Àngel Xifré, ha explicat que l’objectiu és promocionar el municipioferint espectacles atotes les places del municipi i crear una opció d’ocicultural per gaudir en família.

Elsespectadors podran gaudir d’un ampli ventall de diversió com; circ,teatre, titelles, elclown, la música, pallassoso tallers que ompliran les expectatives d’infants i d’adults. Eldirectorartístic del festival, Pere Toro, ha remarcat que totes les companyies sóncatalanes amb l’objectiu de promocionar el talent del país. També ha destacatquediferents espectacles són internacionals i que han estat premiats, com AdéuPeter Pan de la companyia lleidatana Festuc que enguany ha guanyat un premia millor espectacleinfantil a Castella i Lleó.

Aquestfestival comptarà amb la direcció artística de Pere Toro de Improvisto’s KrustyShow, unacompanyia amb 20 anys de trajectòria i amb l’experiència de lacreació i direcció artística delfestival Circ Picat durant 4 anys, i amb lasubvenció per part del programa .cat. El regidor decultura, Oriol Calabuig, haexplicat que el pressupost per realitzar el festival és de 8.000 euros aproximadament i amb una subvenció del 40% del Programa.cat del Departament deCultura de laGeneralitat de Catalunya, així com que tots els espectacles serangratuïts pels espectadors.

tracking