Diari Més

La Verge de Berà peregrina per commemorar el Tricentenari de l'Ermita

L’església de Sant Bartomeu obre les portes a les set de la tarda per tal d’acollir a totes aquelles persones que vulguin visitar la verge fins el proper diumenge

La verge va sortir en peregrinatge el passat divendres tot i les inclemències del temps.

La Verge de Berà peregrina per commemorar el Tricentenari de l'ErmitaAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Verge de Berà va sortir el passat divendres en peregrinació des de l’ermita que porta el seu nom fins a l’església de Sant Bartomeu. A les set de la tarda va arribar a la parròquia acompanyada per un gran nombre de feligresos, entre ells la regidora de Cultura, Teresa Ferré. A continuació es va celebrar una missa solemne en el seu honor en aquesta església, que obrirà les portes cada dia a les 7 de la tarda fins el proper diumenge per tal que tots aquells qui ho desitgin puguin visitar-la.

La imatge tornarà a ocupar el seu lloc al temple tricentenari el proper diumenge. A partir de les 11 s’iniciarà una processó des del pas sota via ubicat a la pujada fins a l’Ermita i, per torns, la pujaran fins el temple on es farà l’entronització i se celebrarà una missa solemne oficiada per l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i pel rector de la parròquia de Sant Bartomeu, Jaume Roig. Després de l’ofici, el grup Julivert oferirà un concert vermut a la plaça de l’Ermita.

Els actes continuaran el mateix diumenge a la tarda, dins del programa que les regidories de Cultura i de Festes han preparat per la Diada Nacional de Catalunya, amb una ballada de Sardanes a la plaça de la Sardana, amb la Cobla la Principal de Tarragona.

Dimarts, 11 de setembre, tindrà lloc la tradicional ofrena floral a Francesc Macià, a les dotze del migdia a la plaça que porta el seu nom. A la tarda, a partir de les set, s’iniciarà a la plaça de la Sardana el reeixit campionat de llançament de pinyol d’oliva i una botifarrada popular, cuinada per la Penya Blaugrana, i música en viu amb Marc Oriol.

tracking