Diari Més

Sanitat

Plataforma per una sanitat pública de qualitat diu que el problema «és de model, no de noms»

El col·lectiu demanarà una reunió amb el delegat del Govern a Tarragona i la consellera de Salut perquè aclareixin si alguns dels projectes del cessat Roger Pla, com la unió del Joan XXIII i el Sant Joan, es descarten «de manera definitiva»

La Plataforma està liderada per la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) i  compta amb el suport d'associacions, partits polítics i sindicats.

Plataforma per una sanitat pública de qualitat, Àngel JuárezCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma per una sanitat pública de qualitat a Tarragona ha reaccionat davant del cessament del gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Roger Pla, afirmant que el problema de la sanitat pública tarragonina «no és una qüestió de noms, sinó de model». L’ens, creat el passat agost per reclamar millores en la sanitat pública al territori, considera en un comunicat que «amb o sense Roger Pla els dèficits continuaran sent els mateixos si no es planteja un canvi radical de model en el que se situï la sanitat pública com a pilar fonamental».

La Plataforma -liderada per la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) i que compta amb el suport d’associacions, partits polítics i sindicats- tornarà a demanar aquesta setmana reunir-se amb el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i la consellera de Salut, Alba Vergés. En aquestes trobades pretén que s’expliquin quins són els plans del Departament de Salut a Tarragona i què suposa el cessament de Roger Pla.

En concret, el col·lectiu vol saber si alguns dels projectes principals de Pla, com la integració del Joan XXIII i el Sant Joan en un «únic gran hospital» continuen en marxa o es descarten de manera definitiva. La Plataforma també pretén que el delegat i la consellera «es mullin i diguin si donen suport o no a les seves reivindicacions».

tracking