Diari Més

Incendis

Un incendi en una màquina de residus de fruits secs ha encès l'alarma al municipi de Vila-seca

L’aparell es trobava a l’interior d’un magatzem agrícola molt a prop del centre, l’ajuntament i l’església

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Vila-seca s’han alarmat quan han vist sortir fum d’un magatzem agrícola del municipi, ubicat molt a prop del centre i de l’ajuntament i l’església del poble. Ràpidament han avisat als bombers que han activat cinc dotacions per controlar l’incendi que ha començat a cremar una màquina de residus de fruits secs.

Els veïns no han arribat a veure les flames però sí molt de fum sortint de l’interior de la nau i això ha creat alarmisme entre el poble. La policia local ha tallat el carrer Monterols i l’avinguda de la Verge de Montserrat per precaució. Els bombers han rebut l’avís a dos quarts de dues del migdia i s’han desplaçat ràpidament cap al lloc dels fets.

Un cop allà han vist que el foc ha començat a una màquina de residus de fruits secs i, de manera preventiva, han desallotjat 18 persones, 15 d’habitatges i 3 d’un restaurant del voltant. Alguns dels habitants comenten que han sentit sorolls de petards poc abans de veure sortir fum de la teulada de l’edifici però els bombers no han trobat cap resta de petard a la zona.

Els bombers acaben d'arribar a la zona

Alerta a Vila-seca per un incendi a la Cooperativa AgrícolaShaila Cid

Els bombers han pujat a la coberta

Alerta a Vila-seca per un incendi a un magatzem agrícolaShaila Cid

tracking