Diari Més

Meteorologia

Les pluges causen inundacions i provoquen incidències a les carreteres del Camp de Tarragona

Els Bombers han rebut 75 avisos de les 10 fins les 17 hores per inundacions de baixos, soterranis i carrers

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les fortes pluges al Tarragonès i al Baix Penedès durant el matí de divendres han provocat inundacions a diverses poblacions i ha afectat algunes carreteres. Concretament, el municipi de Roda de Berà ha vist com s'acumulava una gran quantitat d'aigua en algunes de les seves vies urbanes i interurbanes en pocs minuts.

El Creixell també ha patit les conseqüències de les pluges que estan afectant tot el territori tarragoní. Carrers inundats, on la circulació es fa molt complicada. El Camí de Roda, on hi ha el pont del Mercadona, es troba tancat al trànsit.El pas soterrat de l'N340 que va cap a la platja també està tallat. Els càmpings del municipi també han patit les conseqüències de l'aigua a les seves instal·lacions.

Coma-ruga també s'ha vist afectada pels aiguats i molts dels seus carrers es trobaven impracticables a causa de l'aigua acumulada. Aquest matí, laPolicia Local del Vendrell ha tallat al trànsit totes les zones inundables del municipi com a conseqüència de l'aigua que baixa per la Riera de la Bisbal. Un cotxe també ha quedat atrapat entre els carrers Pilar i Aragó amb l'avinguda Brisamar i la seva conductora ha hagut de ser rescatada.

La Brigada de l'Ajuntament de Torredembarra ha obert un pas a la sorra per desaiguar la pluja acumulada al passeig i ha buidat el pas soterrat de Viló, tot i que encara no s'hi pot circular.

Els Bombers de la Generalitat han rebut des de les 10 hores fins a les 17 hores 75 trucades per les inundacions al Camp de Tarragona. Els municipis amb més avisos han estat el Vendrell (25), Roda de Berà (23) i Creixell (13). Les sortides que han realitzat han estat per acumulació d'aigua en carrers, per cotxes encallats al'N-340; i soterranis i baixos inundats.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut un total de 338 trucades en aquest episodi de pluges fins les 17.30 hores, derivades principalment a Bombers, Policia Local i Mossos. D'aquestes, 82 pertanyen al Tarragonès i 58 al Baix Penedès. Protecció Civil manté l'alerta Inuncat.

Segons el Servei Català de Trànsit, Autopistes han activat durant unes hores el pla de protecció PAU a l'AP-7 al tram entre el Vendrell i Altafulla, sobretot entre els quilòmetres 224 i 226. Les fortes pluges han provocat que alguns trams de la via tinguin aigua acumulada i la marxa es vegi ressentida, per la qual cosa es demana precaució als conductors a l'hora de circular-hi.

L'N-340 al seu pas per Torredembarra compta amb retencions de fins a cinc quilòmetres, entre el 1.181 i el 1.176. Mentre que al Vendrell hi ha retencions de vuit quilòmetres, entre el 1.181 i el 1.189, a la mateixa via.

Imatge d'un vehicle atrapat a Coma-ruga.

Les pluges causen inundacions i provoquen incidències a les carreteres del Camp de TarragonaFacebook Coma-ruga

Imatges de les inunacions al Càmping Creixell.

Les pluges causen inundacions i provoquen incidències a les carreteres del Camp de TarragonaMarc bernal

Un camió atrapat en un pont del Creixell.

Les pluges causen inundacions i provoquen incidències a les carreteres del Camp de TarragonaSusana Bueno

Torredembarra també ha patit les forts xàfecs.

Les pluges causen inundacions i provoquen incidències a les carreteres del Camp de TarragonaAjuntament de Torredembarra

Torredembarra també ha patit les forts xàfecs.

Les pluges causen inundacions i provoquen incidències a les carreteres del Camp de TarragonaAjuntament de Torredembarra

tracking