Diari Més

Successos

Un veí de Salou acumula denúncies per agredir a gent gran sense motiu

«És una bomba al carrer, el que m’ha fet a mi li podria haver fet a qualsevol», diu un dels agredits

Imatge del carrer on van tenir lloc els fets.

Un veí de Salou acumula denúncies per agredir a gent gran sense motiuMaps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Salou acumula un gran nombre de denúncies contra un veí del municipi, d’entre 35 i 37 anys, per agredir a persones grans al carrer sense cap motiu. El cos policial les posarà a disposició de la justícia per tal que s’obrin diligències i es dictamini el destí d’aquest home aparentment desequilibrat que, a hores d’ara, continua al carrer. Diari Més ha tingut coneixement d’almenys dues agressions gratuïtes a dos veïns de Salou, però, segons detalla un dels afectats, han estat moltes més les protagonitzades per aquest individu.

«Em trobava amb un amic a la terrassa d’un bar de Salou quan va aparèixer i, des del carrer, va anomenar-me per un nom que no és el meu», diu una de les persones agredides. Segons detalla l’afectat, el jove –que el mirava de forma molt agressiva– va entrar a l’establiment, es va acostar a ell i li va preguntar: «Esquerra o dreta?». No va tenir temps ni pel desconcert: «No sabia ni de què em parlava i, tot seguit, em va clavar un cop de puny, vaig intentar esquivar-lo sense èxit, i vaig caure a terra», diu l’afectat.

L’agressor se li va llençar a sobre, li va clavar el genoll al pòmul i li va començar a oprimir amb el seu pes tot el cos fins que un parell de clients del mateix establiment van adonar-se’n de la situació i van intervenir per –no sense dificultats– aconseguir separar-lo de la víctima. L’home va fugir i l’afectat va trucar a la policia immediatament i després als Mossos. Els mateixos agents li van confirmar que es tractava d’una persona problemàtica de la qual ja tenien coneixement. De fet, altre veí de Salou assegura haver estat testimoni de com el mateix individu va colpejar, recentment, un altre home gran a la via Roma fins al punt de fer-lo caure. La Policia Local de Salou ha confirmat, a través de l’Ajuntament, que l’agressió que relata el testimoni no és el primer episodi que protagonitza aquest home i que s’està fent un seguiment per tal de posar el cas en mans de la justícia.

«El meu objectiu és que s’actuï amb la màxima celeritat. El que m’ha succeït a mi, li pot haver passat a qualsevol, perquè aquest home és una bomba al carrer», afegeix l’afectat, qui està convençut que el seu agressor podria tenir algun desequilibri mental. L’agredit vol que l’Ajuntament intervingui per no haver de lamentar més agressions o que aquestes siguin molt més greus del que han estat fins ara. A banda dels cops a la cara i al costat del cos, va haver de fer-se plaques per descartar fractures. El cop i la caiguda li han deixat una considerable inflamació a part de l’esquena.

tracking