Diari Més

Infraestructures

Convoquen una manifestació per reclamar el desdoblament de la N-340 fins a Torredembarra

La plataforma 'Sí a l'autovia A-7' tem que l'acord de desviar el trànsit pesant cap a l'AP-7 comporti no culminar l'autovia

Imatge de l'inici de la N-340 a

Convoquen una manifestació per reclamar el desdoblament de la N-340 fins a TorredembarraGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Sí a l'autovia A-7 ha convocat una manifestació aquest diumenge per reclamar que s'acabi el tram tarragoní d'aquesta infraestructura, segons informa aquesta entitat.

Aquest diumenge 26 d'agost, la plataforma ha convocat una manifestació de suport a l'autovia A-7 perquè es continuï desdoblant la carretera N-340 en sentit nord fins a Torredembarra, que ara cobreix des de Vandellòs i L'Hospitalet de l'Infant fins a La Mora deTarragona. També demanen quees posi a exposició pública els trams restants d’autovia, especialment el que continua de Torredembarra fins al Vendrell, que acumula les pitjors xifres d’accidentabilitat de Catalunya.

La protesta està convocada de 18 a 19 hores a l'entrada del Tomb del Mariner de l'N-340 i reivindica que aquesta via ha de ser gratuïta i de dos carrils per banda per millorar les condicions de seguretat i evitar els embussos actuals.

El pròxim dia 31 d'agost, el Ministeri de Foment portarà al Consell de Ministres l'acord per desviar el trànsit pesant de l'N-340 a l'autopista AP-7 i la plataforma tem que la contrapartida sigui no culminar l'autovia.

L'Associació de Càmping deTarragonaCiutat dóna suport a la convocatòria i un dels seus portaveus, Marc Francesc, en declaracions a Efe ha dit que l'autovia «és una necessitat» que es «reivindica des de fa anys».

«L'N-340 és una de les carreteres més congestionades d'Espanya i només ho arreglen amb pegats tot i que es produeixin accidents mortals», pel que ha fet una crida a participar en la mobilització.

tracking