Diari Més

Societat

Un noi fa un petó a una reportera reusenca de La Sexta mentre fa un directe des de Salou

La periodista Elizbeth López ha titllat la situació de «vergonyosa i intolerable» a Twitter i ha explicat que la Guàrdia Urbana n'està al cas

Instant en que un noi li fa un petó a la periodista.

Un noi fa un petó a una reportera reusenca de La Sexta mentre fa un directe des de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Vergonyosa i intolerable». Així és com descriu la periodista reusenca Elizabeth López la situació que ha viscut mentre feia un directe des de Salou. Un noi jove es va acostar a la corresponsal per darrere i li va fer un petó mentre la professional estava explicant una notícia. La Guàrdia Urbana està informada del cas, segons la mateixa periodista.

Els fets van succeir la tarda d'ahir dimecres 22 d'agost en el marc del programa Mas Vale Tarde de La Sexta, cadena per la qual treballa la reusenca. López es trobava a Salou relatant una notícia en directe quan, de sobte, un jove es va acostar sense que la periodista el veiés, li va fer un petó a la galta i va marxar corrents. La noia es va quedar sorpresa per la situació -va girar el cap per mirar-lo i va fer una ganyota amb la cara- però va continuar parlant amb tota professionalitat.

Va ser més tard quan els presentadors, que en un primer moment no s'havien percatat dels fets, van preguntar a la seva companya per la situació. Elizabeth López va explicar el que havia passat i va informar que la Guàrdia Urbana ja n'estava al cas i que havia identificat a la persona en qüestió.

La periodista ha titllat de «vergonyosa i intolerable» la situació a través del seu perfil de Twitter. «Falta molt de respecte i sobren moltes actituds masclistes», afirma contundent López en la piulada.

tracking