Diari Més

Successos

Un grup de gent amb la cara tapada treuen llaços grocs d'una casa a Riudoms

Els fets van provocar un enfrontament verbal entre el grup, el propietari de l'habitatge i una altra persona que va enregistrar l'escena

El grup anava equipat amb pals per tal de treure llaços.

llaços grocs, Riudoms

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de persones amb la cara tapada i equipats amb pals, ganivets i cúters han tret llaços grocs d'una casa a Riudoms. Així ho denuncia un usuari de Twitter, que comparteix l'escena enregistrada en vídeo a través d'aquesta xarxa social.

Els fets es van produir ahir a la nit a Riudoms, quan un grup de persones que ocultaven la seva imatge amb gorres i mocadors negres van procedir a treure llaços grocs del municipi amb pals, ganivets o cúters. Durant aquesta acció, aquestes persones també van retirar llaços grocs d'un habitatge privat, cosa que va provocar un enfrontament verbal entre el propietari de la casa, una persona que va enregistrar l'escena en vídeo i el grup en qüestió.

Un usuari ha compartit el vídeo a través de la xarxa social Twitter. «La ‘croada’ de Cs per la ‘neutralitat’ adopta una estètica i formes més pròpies de la delinqüència que la d’un partit polític», afirma l'internauta en la piulada.

tracking