Diari Més

Tot a punt per al Nomad Festival a Miami Platja

L'esdeveniment tindrà lloc del 22 al 26 d'agost i te com a novetat la celebració de la Nit Blanca

El Nomad Festival

Tot a punt per al Nomad Festival a Miami PlatjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miami Platja acollirà del 22 al 26 d'agost elNomad Festival, esdeveniment que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure. En aquesta edició, es retrà homenatge a la lluna plena. Per això, s'han programat diversos concerts, activitats infantils, un mercat format per una vintena de marques independents i una quinzena de foodtrucks a la Punta del Riu.

Una de les principals novetats serà la celebració de la Nit Blanca el 25 d'agost, on hi haurà lluna plena. LoveJoy i Disco Move It amenitzaran la nit amb la seva música. Per aquest dia s’anima a tots els visitants a anar vestits de blanc.

Música i activitats oer als més petits

El Nomad Festival aposta per música en viu i ha programats diversos concerts, entre els quals destaquen la solista Belén Alonso, els Juke Movie Duet amb les seves versions d’èxits, o els Jungle Boogies.

Per als més petits hi haurà diversos tallers de pagament que els permetran convertir-se en artistes de circ, muntar en un poni ecològic, fer quadres de sorra o pintar-se la cara, entre d’altres propostes, a més d'espectacles infantils totalment gratuïts.

El Petit Nomad a Miami Platja comptarà amb l’actuació de la Turuleta Band, que oferirà el seu espectacle infantil el dissabte 25. Divendres 24 hi ha prevista una disco infantil amb Eli Cases i per acabar es farà una festa pirata diumenge 26 d’agost.

L’entrada al recinte del Nomad Festival serà gratuïta els cinc dies de l’esdeveniment. El seu horari serà de cinc de la tarda fins a dues de la matinada.

Una proposta itinerant

Nomad Festival neix de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori. Nomad Festival arriba a Miami Platja després d’haver passat enguany per la Nau Bostik de Barcelona, Tortosa, Sant Feliu de Guíxols, Castelldefels o Cervera, i en les properes setmanes visitarà poblacions com Guissona o Salou.

tracking