Diari Més

Successos

Mor un home ofegat a la platja dels Muntanyans a Torredembarra

Una altra dona ha estat traslladada aquest migdia amb pronòstic greu a l'Hospital Santa Tecla

Un home ha mort a una platja de Torredembarra i una altra banyista ha estat traslladada greu a l'Hospital Santa Tecla.

Mor un home ofegat a la platja dels Muntanyans a TorredembarraInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jornada negra a les platges de la Costa Daurada. Un home de 60 anys denacionalitat espanyola es banyava amb la família a la platja dels Muntanyans de Torredembarra, quan s'ha trobat malament. En sortir de l'aigua, aquest ha caigut desmaiat. Els socorristes li han practicat les maniobres de reanimació i quan han arribat els serveis han sanitaris han continuat, però finalment no han pogut fer res per salvar-li la vida. El succés ha tingut lloc a les 13.03 hores i han acudit una unitat del SEM medicalitzada i una de bàsica.

Una dona en estat greu

Unes hores més tard,en una altra platja de Torredembarra una banyista de 70 anys ha quedat inconscient mentre es trobava a l'aigua. El SEM ha rebut l'avís a les 14.28 i han enviat una unitat medicalitzada i una de suport vital avançat. La dona ha estat traslladada en estat greu a l'hospital Santa Tecla de Tarragona.

Des de Protecció Civil s'ha indicat que les platges estaven vigilades i que hi onejava la bandera verda. En el que va d'estiu han mort setze persones a les platges catalanes, tres d'elles per patologia.

tracking