Diari Més

Judicial

Condemnat a quatre mesos i mig de presó un manter per lesionar un guàrdia a Cambrils

També li haurà de pagar una indemnització de quasi 3.500 euros

Part del passeig entre Salou i Cambrils.

Més d'un quilòmetre de 'manteros' al passeig entre Salou i CambrilsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Tarragona ha condemnat un manter a quatre mesos i mig de presó per lesionar un agent de la Policia Local de Cambrils i a indemnitzar-lo amb prop de 3.500 euros.

L'Audiència condemna el venedor ambulant per un delicte d'atemptat a l'autoritat i un altre de lesions, tot i que també aplica l'atenuant de dilacions indegudes perquè els fets jutjats es remunten a la primavera del 2011, segons fonts judicials.

Els fets es van produir al passeig marítim de Cambrils -una zona molt freqüentada per venedors il·legals-, on el processat venia productes sobre una manta al costat d'altres compatriotes senegalesos.

Dos agents de paisà es van identificar com a policies locals i un d'ells va trepitjar la manta del venedor per impedir que fugís amb la mercaderia.

El manter va alertar la resta de venedors perquè acudissin a la seva ajuda, a la vegada que va propinar diverses puntades de peu a l'agent que li trepitjava la manta.

Els policies van haver de demanar reforços i quan van arribar els venedors van sortir fugint, tot i que van poder detenir el que havia agredit l'agent, que va estar dos mesos de baixa per un esquinç.

L'Audiència ha confirmat a segona instància la sentència imposada pel Jutjat Penal número 2 de Reus i que va ser recorreguda.

tracking