Diari Més

La Festa Major de la Mare de Déu del Camí arriba carregada de foc, música i tradició

El pregó anirà a càrrec de l’actriu, cantant i 'show-woman' Lloll Bertran

Imatge de la presentació del programa de

La Festa Major de la Mare de Déu del Camí arriba carregada de foc, música i tradicióAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils es prepara per celebrar la Festa Major de la Mare de Déu del Camí del 24 d'agost fins al 15 de setembre. Aquest divendresla festa arrencarà amb actes els previs com la Fira del Disc a la plaça Mossèn Joan Batalla, el 38è Aplec de Sardanes de Cambrils i l’assaig especial dels Xiquets de Cambrils a la Plaça de la Vila.

Els dies més forts arrencaran el dia 31 d’agost amb el pregó de Festa Major a càrrec de l’actriu, cantant i show-woman Lloll Bertran. L’espectacle a la plaça de l’Ajuntament anirà precedit d’una cercavila amb la Farnaca, la Galera i els seus timbalers i finalitzarà amb la tronada i l’animació dels Timbalers Cop Cap.

L’endemà, 1 de setembre, la 27a edició de la Nit del Foc omplirà el nucli antic de diables i pólvora. La festa començarà a les 18 hores amb el correfoc infantilcontinuarà amb l’encesa final i l’espectacle pirotècnic i acabarà amb el concert dels grups Tapeo Sound System i Albercocks al Parc del Pinaret.

La setmana central de la Festa Major, del 4 al 10 de setembre, tindrà com a plat fort el concert del Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries al Parc del Pinaret, el 6 de setembre.

El 7 de setembre els Diables Els Cagarrieres enfilaran la Pujada de la Galera, amb el Marquès de los Vélez de Tota l’Endenga i el Boc de Vandellós. Durant el recorregut, els assistents podran tastar la beguda de la Festa Major, El Caminet. Per acabar, el cantautor Miquel del Roig interpretarà cançons populars, peces pròpies i adaptacions dels grans èxits dels grups catalans del moment.

El dissabte 8 de setembre se celebrarà la Diada de la Mare de Déu del Camí amb el Seguici Festiu, la Missa Solemne, el vermut popular, la ballada de sardanes i la ballada dels elements festius.La novetat d’aquest any és el ball parlat Vileros i Mariners, que tindrà lloc el mateix dissabte 8 a les 18h a la plaça de la Vila, un relat satíric sobre l’actualitat política i social de Cambrils.

Per al dilluns 10, a la nit, hi haurà el concert de la Diada amb els grups Clandestina, Els Catarres, Auxili i Pirat’s Sound Sistema (aforament màxim controlat i limitat).

El cap de setmana següent, l’onzena Mostra d’Entitats i el teatre de Festa Major posaran punt i final.Podeu consultar el programa complet al següent enllaç.

tracking