Diari Més

17-A: un any després

El PSC subratlla la «necessària unitat» contra tot tipus de terrorisme i violència

Illa reivindica que la prioritat aquests dies és homenatjar les víctimes i els servidors públics

Pla mig del secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, adreçant-se als mitjans de comunicació després de l'acte d'homenatge a les víctimes dels atemptats a Cambrils.

El PSC subratlla la «necessària unitat» contra tot tipus de terrorisme i violènciaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ha subratllat la «necessària unitat contra tot tipus de terrorisme i violència que ha d’imperar a la nostra societat». Els socialistes s'han sumat a l'acte de record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils que s'ha celebrat aquest dissabte al matí al municipi del Baix Camp. Illa ha insistit que «avui és un dia de reconeixement i solidaritat» amb les víctimes i d'agraïment als cossos de seguretat i d'emergències per les tasques realitzades durant els tràgics fets de l'any passat.

Per aquest motiu, ha dit, «tothom qui vulgui reconèixer les víctimes és benvingut a aquests actes, que han de ser oberts a tothom». Preguntat per si ha percebut una politització dels actes, Illa ha afirmat que avui els socialistes no entraran «en cap controvèrsia ni valoració», i que aquest diumenge ja parlaran «de la resta de qüestions».

tracking