Diari Més

17-A: un any després

Torra destaca la solidaritat i fraternitat de Cambrils després dels atemptats

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha destacat avui l'«exemple» de «solidaritat i de fraternitat» que van donar els veïns de Cambrils després dels atemptats del 17A, i ha recalcat en aquest sentit que «sol serem poble» si «avancem en aquesta via»

El president de la Generalitat, Quim Torra, saluda l'alcaldesa de Cambrils, Camí Mendoza, durant l'acte d'homenatge a les víctimes dels atemptats.

Torra destaca la solidaritat i fraternitat de Cambrils després dels atemptatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torra ha participat avui a Cambrils (Baix Camp) en l'acte d'homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes en aquesta localitat i a Barcelona el 17 d'agost de l'any passat al costat d'altres autoritats, representants de partits i familiars dels afectats.

En una breu declaració institucional una vegada finalitzat l'acte, Torra ha volgut ressaltar l'«exemple» de «solidaritat i de fraternitat» que van donar els veïns de Cambrils després dels atemptats terroristes que van causar un mort en aquesta localitat, una dona aragonesa de 67 anys que estiuejava a la població i que va ser atropellada al passeig marítim.

«Sol si avancem en aquesta via de solidaritat, de fraternitat, de concòrdia i de pau serem poble. I això és el que va demostrar Cambrils fa un any, i també avui acompanyant a les víctimes en un moment de silenci i de record», ha declarat Torra.

El president de la Generalitat ha començat la seva interlocució posant-se a disposició de les víctimes dels atemptats del 17A: «Si en algun moment us hem fallat o no hem pogut donar totes les satisfaccions, estem a la vostra disposició, perquè el més important d'un país és tenir cura de la seva gent», ha precisat.

Torra ha lloat també la labor dels cossos de seguretat i dels serveis d'emergència, «no només en dies extraordinaris» com durant els atemptats, sinó també en el «dia a dia».

tracking