Diari Més

Meteorologia

Les pluges colpegen el Camp de Tarragona

Els Bombers han atès en 7 hores prop de 353 avisos a causa de la pluja a tota Catalunya

La pluja ha arribat a Querol acompanyada de calamarsa.

Les pluges colpegen el Camp de TarragonaAjuntament de Querol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pluges han colpejat aquesta tarda les diferents poblacions del Camp de Tarragona. Per aquest motiu,Protecció Civil ha activat l'alerta del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya, l'Inuncat. En alguns llocs com Querol, els xàfecs han anat acompanyats calamarsa i han acumulat 72 litres per metre quadrat en poca estona.

La ciutat de Salou ha vist com els seus carrers d'inundaven. En un vídeo es veu l'asfalt de la Plaça Europa anegada.

Els Bombers de la Generalitat han atès des de les 12.00 h i fins a les 17.00 h prop de 300 avisos generats per incidències relacionades amb la pluja. Des dels Bombers s'indica que hi ha hagut grans acumulacions d'aigua especialment a l'àmbit metropolità, però afegeixen que la majoria d'incidències s'han resolt per elles mateixes. Així, per regions d'emergències el nombre més gran de serveis s'ha dut a terme a la metropolitana nord, amb 156. A la de Girona se n'han fet 66 i a la metropolitana sud 61. Després, a molta distància se situen la regió d'emergències centre, amb 5 avisos, la de Lleida, amb 2, i la de Tarragona, també amb 2.

Entre les 17h i les 19h s'han atès 53 avisos més per inundacions, elevant els serveis a 345. A Tarragona s'han atès 11 avisos.

tracking