Diari Més

Més de mig miler de persones assisteixen a les representacions del Misteri de la Selva

L’església de Sant Andreu Apòstol del municipi ha estat l’escenari on s’ha dut a escena el Misteri els dies 14 i 15 d’agost

Un moment de la representació del Misteri de la Selva d'enguany.

Més de mig miler de persones assisteixen a les representacions del Misteri de la SelvaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Misteri de la Selva ha atret enguany a més de mig miler de persones per veure en directe les dues representacions de l’assumpció de Maria. L’obra ha tornat a tenir molt bona acollida, especialment el 15 d’agost, quan es va omplir l’església de gom a gom.

Enguany el Misteri ha consolidat tots els seus papers principals i les novetats han arribat en la seva imatge per començar a preparar una representació que serà especial per celebrar la número 40, el pròxim agost. El Misteri ha tornat a ser un punt de trobada dels selvatans i de gent que ha arribat des de diferents punts de les comarques tarragonines i de Catalunya.

A les dues representacions l’assistència ha tornat a omplir l’església també de personalitats institucionals i culturals, entre aquests destacar la dels periodistes Xavier Grasset o Josep Capella. A més a més també ha rebut la visita entre d’altres del President Delegat de la Sagrada de família, Esteve Camps i Sala o del cantant reusenc, Fito Luri.

Aquest any la junta del Misteri de la Selva ha reservat també una fila zero per els presos polítics. Setze llaços grocs han ocupat els dos primers bancs de l’església de Sant Andreu Apòstol.

tracking