Diari Més

Afectacions al trànsit amb motiu l'homenatge a les víctimes de l'atemptat del 17A

Es tallarà a la circulació la zona del Club Nàutic i les principals vies d’accés a aquest punt

Es tallarà a la circulació la zona del Club Nàutic i les principals vies d'accés a aquest punt.

Afectacions al trànsit amb motiu l'homenatge a les víctimes de l'atemptat del 17AGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils restringirà l’accés de vehicles i de vianants a la zona del Club Nàutic i carrers adjacents amb motiu de l’acte 'Cambrils per la pau' en homenatge a les víctimes dels atemptats de Cambrils i Barcelona, que se celebrarà aquest dissabte, 18 d’agost, a les 10:30 hores. Els talls de circulació es realitzaran durant els preparatius i desenvolupament de l’acte i responen a les previsions d’assistència de nombrós públic i autoritats i atenent a raons de seguretat.

Per una banda, la circulació rodada pel port (tot el passeig Miramar des de la rotonda del moll de ponent fins a la rotonda del moll de llevant) restarà tallada des de les 6:30 del matí fins a les 12 del migdia aproximadament. També es tallarà l’avinguda Diputació des del carrer de Vila-seca i fins a la rotonda del Club Nàutic. A més, hi haurà talls de trànsit a la Rambla de Jaume I, des de la rotonda del carrer Drassanes i Hug de Montcada fins a la Club Nàutic.

D’altra banda, es prohibirà l’estacionament en totes les vies tallades al trànsit, a la Rambla del Regueral i al carrer de Vila-seca.

Les restriccions també afectaran al pàrquing soterrat de la façana marítima i l’accés al Club Nàutic. També es podran veure afectades les operacions de càrrega i descàrrega a la zona de Consolat de Mar entre les 09:00 i les 12h. No obstant, el carrer Pau Casals serà transitable per poder realitzar aquestes accions.

Transport públic

Pel que fa al transport públic, es veuran afectades dues parades d’autobús i una parada de taxi. Les parades de bus del Regueral i del Club Nàutic passaran a ubicar-se a l’av. Diputació, a les proximitats del carrer Vila-seca. La parada de taxi de l’avinguda Diputació número 1 passarà a ubicar-se a l’avinguda Diputació a les proximitat del carrer Vila-seca, així com al davant de l’oficina del Patronat de Turisme.

Rutes alternatives

La millor ruta alternativa dins de la xarxa de vies urbanes de Cambrils serà el vial del Cavet (T-325). Altres opcions, en sentit centre urbà cap a Vilafortuny i Salou, seran per Rambla de Jaume I, carrer Hug de Montcada, carrer Vinyols, carrer Galceran Marquet i Av, Monestir de Poblet fins a l’avinguda de Joan XXIII. En sentit Vilafortuny i Salou cap al centre urbà, seran per Av. Diputació, carrer Vila-seca , carrer Monestir de Poblet, carrer Rambla Regueral o carrer Vinyols i Jaume I.

tracking