Diari Més

Solidaritat

Vandellòs recapta prop de 2.000 euros per a l'Asociación NEN

S'han aconseguit en diverses activitats programades a la Setmana de la Joventut Solidària

Durant la Setmana de la Joventut Solidària s'han recollit prop de 2.000 euros.

Vandellòs recapta prop de 2.000 euros per a l'Asociación NENCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé 2.000 euros és la quantitat total de diners que s’ha recaptat al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per a l’Associació NEN durant la Setmana de la Joventut Solidària. En el marc d’aquesta Setmana, es van organitzar diverses activitats en benefici d’aquesta associació, de familiars i amics de pacients amb neuroblastoma, un tipus de càncer que afecta els infants.

Aquestes activitats, programades del 6 al 12 d’agost, van consistir en esmorzars solidaris per als infants i joves inscrits a les activitats d’estiu municipals; en un berenar solidari, en una gimcana solidària, en un taller d’astronomia i en partides de Làser Tag.

La major part dels diners es van aplegar a l’acte de cloenda: el 3r Aperitiu solidari #Tamarikitanga18, que va aplegar molta gent durant tot el diumenge 12 d’agost a la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant. En aquest escenari, s’hi va oferir menjar, productes solidaris i hi ha haver animació infantil i activitats, com ara una sessió de dj, zumba, etc.

Durant la Setmana, també es van vendre tiquets per al sorteig de cinc lots de productes donats «per una cinquantena d’establiments comercials i de restauració del municipi»a l’Espai Jove i a l’Oficina de Turisme, tal com ha destacat la regidora de Joventut, Celia Ruiz, qui ha ressaltat també la implicació del col·lectiu jove en aquesta iniciativa, com a participants i com a voluntaris. El sorteig es va realitzar ahir dilluns 13 d’agost a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant.

Recaptació de la Setmana de la Lactància Materna

També per a l’Asociación NEN, es van aconseguir recaptar 100 euros a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, en les activitats organitzades per la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV del municipi, del grup Sagessa i de l’Institut Català de la Salut, amb motiu de la celebració de la Setmana de la Lactància Materna al municipi (de l’1 al 7 d’agost).

tracking