Diari Més

Judicial

Més de 400.000 euros trobats sota un matalàs a Salou, claus per un judici de corrupció a Aragó

Aquests diners podrien provar el presumpte cobrament de comissions per part de l’ex gerent de Plaza, Ricardo García Berril, en el cas Plaza

Una veïna ha localitzat els diners i els ha dut a la policia local.

Es busca propietari per una 'quantitat' de diners perduts al VendrellPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 415.180 euros trobats el 14 d’agost de 2013 sota un matalàs d’un apartament de Salou són una de les proves clau en el judici del Cas Plaza, el qual tracta la presumpta corrupció en les obres de constricció de la Plataforma Logística de Zaragoza i fa cinc anys enrere va desencadenar la major operació policial contra la corrupció a l’Aragó. Així ho afirma el Heraldo de Aragón, qui explica que aquests diners en efectiu van ser trobats a l’apartament a Salou d’origen il·lícit que tenia l’ex gerent del complex logístic Plaza, Ricardo García Becerril.

L’origen dels diners trobats a Salou el 2013 serien suposades comissions que hauria rebut Ricardo García Becerril, el principal encausat del cas Plaza, durant la seva etapa com a gerent del centre logístic de Saragossa. D’aquí ve la importància que tenen aquests diners en el judici per aquest cas de corrupció, el qual començarà el proper 1 d’octubre. La fiscalia asseurà llavors al banquet dels acusats a 25 persones per tal de provar que hi va haver corrupció en les obres de construcció de la Plataforma Logística de Zaragoza.

tracking