Diari Més

Meteorologia

Els Bombers reben una trentena d'avisos per pluja durant la matinada al Camp de Tarragona

La majoria d'alertes s'han fet des de Tarragona ciutat, on han caigut 56,2 litres per metre quadrat, segons l'Aemet

Un carrer del barri de Sant Pere i Sant Pau, inundat per la pluja.

Els Bombers reben una trentena d'avisos per pluja durant la matinada al Camp de TarragonaRaul Romero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pluges i les tempestes han caigut amb força, la matinada d'aquest dimarts 14 d'agost, al Camp de Tarragona. Els Bombers de la Generalitat han rebut una trentena d'avisos relacionats amb incidents causats per les precipitacions, tot i que cap de greu.

En total, el cos de Bombers ha rebut 28 alertes entre les 00.45h i les 2.30h d'aquesta matinada. La ciutat més afectada i, per tant, des de la que s'han emès més avisos ha estat Tarragona. La majoria d'aquestes alertes han estat per inundacions en garatges i baixos, filtracions d'aigua o branques d'arbres trencades.

A Tarragona ciutat la pluja ha descarregat amb força aquesta matinada tot deixant 56,2 litres per metre quadrat, segons informa l'Agencia Estatal de Meteorología (Aemet). De fet, l'aiguat ha inundat algunes àrees de la ciutat, com per exemple alguns carrers del barri de Sant Pere i Sant Pau.

Fins i tot el conegut meteoròleg de TV3 Tomàs Molina ha fet referència a la gran tempesta que ha caigut a Tarragona durant aquesta matinada a través del seu compte de Twitter.

tracking