Diari Més

Música, teatre, màgia, dansa i humor en la XVII Nit d'Artistes de Cambrils

Se celebrarà el 18 d’agost, a les 22 hores, i inclourà enguany demostracions de mentalisme i hipnosis

Imatge de la presentació de la nova edició de la

Música, teatre, màgia, dansa i humor en la XVII Nit d'Artistes de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XVII Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) oferirà 19 espectacles de diferents disciplines artístiques el proper dissabte 18 d’agost, a les 22 hores, al Parc del Pinaret.Aquesta festa de les arts escèniques s’ha convertit en un referent de la zona, ja que en una sola nit el públic pot gaudir d’espectacles de música, teatre, circ, màgia, dansa i humor. A més, per primera vegada, enguany s’hi ha incorporat demostracions de mentalisme i hipnosis.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Joventut, Eduard Pellicer, i el president de la NAC, Pere Martí, han presentat aquest dilluns al matí el programa d’activitats, que es completa amb la festa de l’escuma i els jocs de fusta familiar de dijous.

La Nit d’artistes es va ajornar l’any passat amb motiu de l’atemptat i finalment, el 15 de setembre, es va haver de suspendre per la pluja.

La NAC aposta pel talent jove i s’ha convertit en un aparador perquè creadors del municipi i de la comarca tinguin l’oportunitat de pujar a un escenari i donar-se a conèixer amb tastets d’entre 5 i 10 minuts. El programa amb tots els espectacles es pot consultar en aquest enllaç.

tracking