Diari Més

Meteorologia

Les pluges i les tempestes posen en alerta groga la demarcació de Tarragona

L'Aemet informa que onze províncies de set comunitats autònomes estan aquest dilluns en alerta per pluges, tempestes i altes temperatures

Imatge d'una forta tempesta al mirador de la Platja l'Arrabassada.

Els núvols i la pluja marcaràn el cap de setmanaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Onze províncies de set comunitats autònomes estan avui en alerta groga per pluges, tempestes i altes temperatures, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia. Una d’elles és Tarragona, així com també Barcelona i Girona, que estan en avís groc per pluges i tempestes que tindran acumulacions de fins 20 litres per metre quadrat en la Depressió central, Prelitoral, Prepirineu, Pirineu, Litoral, Empordà, Litoral nord i sud.

A Andalusia, la província de Màlaga és l’única que avui està en avís groc per temperatures que assoliran els 38 graus a Sol i Guadalhorce.

A les Canàries, Tenerife és en avís groc per pluges que podran acumular fins 15 litres per metre quadrat al nord de l’illa.

A Castella-la Manxa, Albacete és en avís groc per temperatures que assoliran els 36 graus a Hellín i Almansa.

A la Comunitat Valenciana, Alacant, València i Castelló són les províncies en avís groc per altes temperatures en les dos primeres, que assoliran valors de fins 36 graus en Litoral nord i sud, i a Castelló per pluges de fins 20 litres per metre quadrat a les mateixes zones.

Mallorca, a les Balears, està en avís groc per pluges i tempestes que assoliran els 30 litres per metre quadrat a l’interior, nord i nord-est de l’illa.

Múrcia és també en avís groc per temperatures que assoliran els 38 graus a la Vall del Segura.

L’Aemet informa que amb avís groc no existeix risc meteorològic per a la població en general, encara que sí per a alguna activitat concreta.

tracking