Diari Més

Laboral

Els treballadors de la recollida de brossa de Salou mantenen la vaga de set dies

La mediació entre el comitè i l’empresa Salou Net acaba sense acord i l'aturada començarà el divendres

Els treballadors de la recollida de la brossa de Salou començaran el divendres set dies de vaga.

Els treballadors de la recollida de la brossa de Salou començaran el divendres set dies de vaga.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de la recollida de la brossa de Salou donen per acabada la mediació entre el comitè i l’empresa Salou Net, i mantenen la convocatòria d’una vaga de set dies a partir d’aquest divendres 17 d’agost. Segons ha informat el sindicat STR -majoritari al comitè d’empresa-, després d’una setmana de mediació al Departament de Treball de la Generalitat, la majoria dels representants dels treballadors de la UTE Salou Net i la direcció no han arribat a un acord. Segons el sindicat, els seus delegats han arribat a posar un únic punt damunt la taula per desconvocar la vaga: descongelar els salaris als quals no s’apliquen els increments de l’IPC des de la pròrroga del conveni col·lectiu del 2012-2013. Tot i que dijous la direcció va sol·licitar uns dies de marge per analitzar la proposta, aquest dilluns no ha portat cap alternativa, segons STR.

Malgrat que els treballadors no tanquen la porta a un possible acord abans de divendres, asseguren estar decidits a fer vaga entre el 17 i el 23 d’agost. A més, després d’haver conegut la planificació dels serveis mínims, el sindicat ha garantit a la ciutadania que respectarà els acords establerts i vetllarà perquè s’apliquin.

D’altra banda, STR ha anunciat que aquest divendres faran una manifestació que sortirà a les set de la tarda de la cruïlla entre la Via Roma i el carrer Barcelona, i que finalitzarà a l’Ajuntament. Els representants dels treballadors animen la ciutadania a participar-hi i a donar-los el seu suport.

tracking