Diari Més

Lliuren el manifest per exigir solucions a les ocupacions i demanen reunir-se amb l'alcaldessa

Els veïns també han demanat al consistori que s’actuï contra una plaga de rates que ha aparegut a Montemar i han denunciat que els ocupes «abandonen un gos» dins l’edifici durant la nit

Els veïns van concentrar-se ahir al port del municipi per fer visibles les seves reivindicacions.

Lliuren el manifest per exigir solucions a les ocupacions i demanen reunir-se amb l'alcaldessaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de Vilafortuny han presentat, el matí d’aquest divendres, el manifest a Camí Mendoza que «exigeix» una solució a la problemàtica de les ocupacions, en particular per l’ocupació de la residència Montemar, pel qual ahir dijous es van recollir signatures en el marc d’una manifestació a Cambrils. Els veïns reclamen una «solució immediata davant la greu situació de les ocupacions» i han demanat una reunió amb l’alcaldessa del municipi per tal de tractar personalment aquesta temàtica.

Els veïns, que es van manifestar ahir dijous amb pancartes davant del Club Nàutic, han entregat aquest divendres un manifest a l’equip de govern i adreçat a l’alcaldessa, Camí Mendoza, on denuncien que no hagin actuat des del primer moment contra aquest problema. Aquestes queixes també els les volen comunicar personalment a Mendoza, amb qui han demanat reunir-se per tal de trobar solucions.

Per altra banda, els veïns també han fet una altra instància per tal de demanar que s’actuï contra la plaga de rates que ha aparegut a la residència Montemar. Els veïns afirmen que ja havien hagut plagues de rosegadors en aquest indret i que, amb el moviment dins l’edifici, n’han tornat a aparèixer. De fet, una veïna afirma que fins i tot s’ha arribat a trobar dues rates mortes dins la piscina de casa seva.

A més, els veïns també han denunciat davant el consistori que els ocupes «estan abandonant un gos dins la residència durant les nits». Segons relaten, van veure la nit d’ahir dijous com una dona introduïa un gos dins la residència i tot seguit se n’anava deixant-lo tancat en aquest espai.

Tensió entre els veïns que presentaven el manifest i un ocupa

En el moment de presentar dites reivindicacions al consistori s’han viscut moments de tensió entre els veïns que anaven a entrar a registre el manifest i un ocupa que estaria en vaga de fam davant l’Ajuntament per exigir que l’empadronin a la residència Montemar. Els veïns han retret a l’home que s’estigués prenent un cafè amb llet, ja que això trenca el desdejuni. Aquest retret ha acabat amb un intens intercanvi de paraules en el qual s’han titllat als veïns de «feixistes».

Els veïns també han demanat al consistori que els informin sobre si les persones que es troben des de fa dies davant l’Ajuntament en vaga de fam han sol·licitat permís per acampar a la via pública.

tracking