Diari Més

Televisió

Batalla ajustada en el 'Joc de Cartes' del millor restaurant de brasa de les Muntanyes de Prades

La Masia Sagués es va endur el premi tot quedant a poca distància de El Grèvol i Els Ceps en la classificació final

Masia Sagués obté un premi econòmic per invertir en el seu negoci.

Batalla ajustada en el 'Joc de Cartes' del millor restaurant de brasa de les Muntanyes de Prades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa televisiu Joc de Cartes ja ha escollit el local que considera el millor restaurant de brasa de les Muntanyes de Prades. Masia Sagués, de Vimbodí, es va endur el títol en una batalla molt ajustada contra els restarurants El Grèvol, de Capafonts, i Els Ceps, de Vilanova de Prades.

En aquesta ocasió, cada restaurant va comptar amb dos concursants, tal com estableix la dinàmica del programa en la seva edició d'estiu. En aquest cas van serl'Angelina i l'Arlín de la Masia Sagués, laPriscil·la i el Manolo, del restaurantEl Grèvol i laPilii la Lili, del restaurantEls Ceps. Tots ells van reunir-se amb el presentador del programa, Marc Ribas, amb qui van compartir taula en els tres restaurants i van valorar no només la qualitat del menjar, sinó també altres aspectes com la decoració o el servei.

Un cop visitats tots els locals de restauració participants, es van tornar a reunir per fer públiques les votacions dels concursants. En aquesta ronda va ser el restaurant El Grèvol qui va obtenir una major puntuació amb un 6,3. El van seguir Masia Sagués i Els Ceps, ambdós amb un 5,9. La classificació provisional doncs, es presentava molt ajustada, i la puntuació del Marc Ribas -secreta i que es fa pública al final del programa- ho podia canviar tot.

I així va ser. El vot del presentador de l'espai gastronòmic va fer que la Masia Sagués passés per davant dels seus dos contrincants i es fes amb el títol. El Marc va ser més generós amb les puntuacions, posant a la Masia Sagués un 8,6, a El Grèvol un 6,8 i a Els Ceps un 6,2. La classificació final doncs, que sorgeix de la mitjana dels vots dels restauradors i del presentador, va quedar també molt ajustada amb Masia Sagués amb un 6,8, El Grèvol un 6,5 i Els Ceps un6.

En l'edició d'estiu del programa els restauradors no són portats amb una furgoneta tintada fins al restaurant guanyador, sinó que és en Marc Ribas qui els comunica el veredicte. Aquest cop ho va fer al Monestir de Poblet, on va donar una gran alegria al'Angelina i l'Arlín de la Masia Sagués, que gaudiran del premi d'una dotació econòmica per tal d'invertir-la en el seu negoci.

tracking