Diari Més

Convocatòria

La Federació Catalana de Ciclisme convoca una concentració a Riudoms diumenge

Es farà una marxa lenta i una ofrena floral per la mort dels dos veïns quan circulaven en bicicleta a Montbrió

Cartell de la convocatòria d ela concentració.

La Federació Catalana de Ciclisme convoca una concentració a Riudoms diumenge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Ciclisme ha decidit convocar una concentració, diumenge vinent, a Riudoms, en record dels dos veïns de la localitat morts després de ser atropellats mentre anaven amb un grup de ciclistes al terme de Montbrió.

Sota el lema 'Prou homicidis, més respecte!' la concentració començarà a les 10.45 h al passeig Germans Nebot de Riudoms, al qual s'accedeix des de la carretera de Reus.

La Federació convida tant a federats com a no federats a la trobada, «a tothom que se senti interpel·lat davant els greus atropellaments mortals de ciclistes queessucceeixen a les carreteres d'aquí i d'arreu». La concentració ha de servir, segons la Federació Ciclista, «per a fer-nos sentir com a col·lectiu i dir prou als homicidis, i exigir més respecte a les carreteres».

L'acte començarà amb la concentració al passeig Germans Nebot i posteriorment, a les 11.00 h es farà la lectura del manifest, «per reclamar un canvi al codi penal i una millora de les carreteres». Així mateix també servirà de record a les dues víctimes mortals de diumenge passat, «i a la resta de víctimes ciclistes i afectats per accidents».

Després de la lectura, al voltant de les 11.15 h s'iniciarà una marxa lenta amb bicicleta pels carrers de Riudoms i fins a la carretera T-310, al punt quilomètric on van perdre la vida els dos veïns del municipi,EstebanDíaz delosBernardosiIgnacioVillanuevaRisalte. Allí es farà una ofrena floral.

Posteriorment els assistents tornaran fins al punt d'inici de la marxa lenta i es posarà el punt final a la concentració.

tracking