Diari Més

Televisió

'Joc de Cartes' visita les Muntanyes de Prades per trobar el millor restaurant de brasa

El restaurant El Grèvol de Capafonts, Els Ceps de Vilanova de Prades i la Masia Sagués de Vimbodí es disputaran el títol

El capítol dedicat a buscar el millor restaurant de brasa de les Muntanyes de Prades s'emetrà la nit d'aquest dimecres, 8 d'agost.

'Joc de Cartes' visita les Muntanyes de Prades per trobar el millor restaurant de brasa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'espai gastronòmic de TV3 Joc de Cartes buscarà el millor restaurant de brasa de les Muntanyes de Prades en la seva versió d'estiu. En aquest nou format, un total de tres restaurants concursen en parelles formades pel propietari del local participant i una segona persona. El capítol enregistrat a les Muntanyes de Prades s'emetrà la nit d'aquest dimecres, 8 d'agost, a les 21.50h.

Marc Ribas, presentador del programa, es traslladarà fins les Muntanyes de Prades per conèixer tres restaurants de la zona que competiran per convertir-se en el millor restaurant de brasa de la zona.laPriscil·la i el Manolo, del restaurantEl Grèvol de Capafonts, laPilii la Lili, del restaurantEls Ceps de Vilanova de Prades, i l'Angelina i l'Arlínde laMasia Sagués de Vimbodí es disputaran aquest títol.

El restaurant guanyador s'emportarà un premi en metàl·lic per invertir en el seu negoci.

tracking