Diari Més

El president del Grup Henneo, editor d'Heraldo de Aragón, pregoner de la festa major de Salou

Fernando de Yarza López-Madrazo obrirà aquest dijous les festes salouenques d'estiu

El president del Grup Henneo, Fernando de Yarza López-Madrazo.

El president del Grup Henneo, editor d'Heraldo de Aragón, pregoner de la festa major de SalouHenneo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Grup Henneo, Fernando de Yarza López-Madrazo, serà demà el pregoner de la festa major de Salou, localitat on estiuejava de petit, segons informa el consistori tarragoní.

El president del Grup Henneo -editor, entre d'altres mitjans, de l'Heraldo de Aragón- i president de l'Associació Europea d'Editors News Media Europe obrirà les festes de Salou aquest dijous a les 20.30 hores a la sala de plens.

Aquest any, davant l'anunci de xàfecs, s'ha substituït el tradicional Xalet Torremar pel saló de plens municipal per a la proclama del pregó, que obrirà una setmana de les festes de les Nits Daurades.

El pregoner, molt vinculat a Salou, va estiuejar des de molt petit al Xalet Santillana, una casa emblemàtica familiar que es va cedir a l'ajuntament per construir l'actual plaça de Francesc Germà quan Salou encara no s'havia segregat de Vila-seca.

Així, De Yarza, com moltes famílies aragoneses, va escollir Salou com a destí de vacances quan la indústria turística a la zona encara era molt incipient.

Entre els càrrecs de Fernando de Yarza, que és també conseller executiu de l'Associació Mundial de Diaris WAN-IFRA, figura també la presidència del Taller de Editores, empresa que lidera l'edició de suplements setmanals i la vicepresidència de l'Associació Espanyola d'Editors.

Una vegada proclamat el pregó, tindrà lloc la pirotècnia de l'inici de festes, que encendrà el propi de Yarza.

tracking