Diari Més

Successos

Rescaten un noi de 21 anys que havia caigut en un pou de 19 metres a Valls

El jove va ser evacuat a l'Hospital Joan XXIII amb trencament obert del turmell dret i diversos politraumatismes

El jove va caure en un pou de 19 metres de fondària i molt estret, cosa que va fer que el rescat fos laboriós pel poc espai que els Bombers tenien per treballar.

Rescaten un noi de 21 anys que havia caigut en un pou de 19 metres a VallsGRAE| Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van rescatar, el passat dissabte 4 d'agost, un noi de 21 anys que havia caigut en un pou de 19 metres de profunditat a Valls. El jove va ser evacuat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb el turmell dret trencat i diversos politraumatismes després d'un complicat rescat que va durar prop de dues hores.

Els fets van succeir el migdia del passat dissabte poc després de les 15.30h, quan els Bombers van rebre un avís que un jove havia caigut en un pou situat al carrer Bisbe Mora de Valls. El noi va caure de forma accidental en aquest espai, el qual consta de 19 metres de fondària.

Els Bombers van activar efectius del GRAE i del GEM, que es van traslladar al lloc amb un helicòpter. També es van traslladar fins al lloc dos vehicles terrestres del cos com a suport al servei. Un cop allà, els Bombers van efectuar un rescat que es va allargar prop de dues hores i que va ser laboriós per la gravetat del ferit i la poc espai per treballar, ja que el pou té molta fondària però és molt estret.

Finalment, els efectius que van treballar en aquest servei van aconseguir treure al jove del pou, el qual havia patit un trencament obert del turmell dret, mal a l'esquena i diversos politraumatismes. El noi va ser evacuat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els Bombers van activar efectius del GRAE i del GEM amb helicòpter i dues dotacions terrestres de suport per tal d'efectuar el rescat.

Rescaten un noi de 21 anys que havia caigut en un pou de 19 metres a VallsGRAE| Facebook

El jove es va trencar el turmell dret i va patir diversos politraumatismes.

Rescaten un noi de 21 anys que havia caigut en un pou de 19 metres a VallsGRAE| Facebook

tracking