Diari Més

Política

La diputada tarragonina Lorena Roldán denuncia a Mossos una amenaça

Un usuari de Twitter va enviar un missatge amb insults i amenaçes, el que ha dut a Albert Rivera i Inés Arrimadas a mostrar-li tot el seu suport

Primer pla de la diputada de Ciutadans al Parlament Lorena Roldán en una atenció als mitjans.

Cs alerta que els partits independentistes «s'estan preparant per donar un altre cop a la democràcia»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La senadora i diputada per Ciutadans al Parlament de Catalunya per la província de Tarragona, Lorena Roldán, va presentar aquest dissabte una denúncia davant els Mossos d’Esquadra contra un usuari de la xarxa social Twitter, després que aquest escrigués divendres un missatge amenaçador contra la política. «Vine a Osona i també t’estabilitzarem a la vostra manera, i a part de dues hòsties us ruixarem amb purí», va escriure l’home, qui va titllar a Roldán de «mala puta» i «truja». L’amenaça es va produir divendres, arran d’unes declaracions de la tarragonina sobre el president de la Generalitat, Quim Torra. Segons va informar Ciutadans, els insults i amenaces van succeir lloc després que Roldán digués al programa El Matí de Catalunya Ràdio: «Volem estabilitat i amb Torra hi ha de tot menys estabilitat». Al compte de Twitter, el programa va difondre les paraules de la diputada de Ciutadans i va ser en aquest espai on l’internauta va respondre amb el missatge anteriorment esmentat. A través de la mateixa xarxa social, el president del partit Ciutadans, Albert Rivera, va mostrar el seu suport a Lorena Roldán: «Tot el meu suport a la nostra companya, insultada i amenaçada pels separatistes. Gràcies per defendre la democràcia i la unió juntament amb la resta de companys de Ciutadans. Ets valenta, ànim. No ens callaran», va publicar el polític català. Aquest missatge va obrir un debat, segons recull l’agència EFE, entre els internautes que van mostrar el seu suport a la diputada i els que van posar en dubte l’autenticitat del missatge amb insults i amenaces. Inés Arrimadas, cap de files de Ciutadans a Catalunya, va voler transmetre també «tot el suport» a Roldán, «davant els atacs i amenaces dels intolerants». La líder de l’oposició al Parlament va afegir que «el nacionalisme excloent no ens callarà i seguirem defensant una Catalunya per tots». La persona denunciada va esborrar el text quan es va iniciar la polèmica i va anul·lar alhora el compte des del qual el va difondre.

Roldán va lamentar ahir que hi ha una «campanya d’odi» contra membres de Ciutadans. A més, segons la política, el president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez «mira cap a una altra banda» davant d’aquests atacs.

tracking