Diari Més

Judicial

En llibertat amb mesures cautelars el conductor que va atropellar els dos ciclistes a Montbrió

La jutge ha decidit retirar-li el carnet i el passaport i haurà de personar-se periòdicament al jutjat

Pla general del punt quilomètric 8 de la T-310 entre Riudoms i Montbrió, amb un grup de ciclistes circulant mentre un cotxe els intenta avançar hores després d'un accident mortal amb dos ciclistes en el mateix punt.

Moren dos ciclistes atropellats a Montbrió del CampACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El detingut per l'atropellament mortal de dos ciclistes a Montbrió del Camp diumenge passa aquest dilluns al matí a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Reus. La jutge després de prendre-li declaració i escoltar diversos testimonis ha decidit aplicar-li diverses mesures cautelars al detingut, consistents en la retirada del carnet de conduir, la retirada de passaport, la prohibició de sortir del país i la personació periòdica setmanal davant del jutjat.

El jutjat té oberta la causa pels delictes de conducció temerària i dos homicidis per imprudència però ha decidit deixar en llibertat a l'acusat, un jove conductor novell de 18 anys, i veí de Reus.

Els fets van passar al quilòmetre 8 de la T-310, al voltant de les 8.16 hores del matí del passat diumenge. El cotxe hauria envaït el carril de sentit contrari i envestit frontalment un grup de quatre ciclistes. Dos d'ells, veïns de Riudoms, van perdre la vida a l'acte. El conductor va quedar detingut després de donar positiu al test de drogues.

tracking