Diari Més

Protesta

Els alcaldes de Montblanc i Valls demanen celeritat per desencallar les obres de l'A-27 i del túnel del Coll de l'Illa

Prop d’una setantena persones tallen la rotonda d’entrada del municipi montblanquí per protestar contra la paralització d’aquest projecte

Pla general de la capçalera de la manifestació que ha tallat l'N-240 a l'alçada de Montblanc per reclamar que es desencallin les obres de l'A-27.

Els alcaldes de Montblanc i Valls demanen celeritat per desencallar les obres de l'A-27 i del túnel del Coll de l'IllaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé una setantena de persones han tallat aquest diumenge a la tarda la rotonda d’entrada per la N-240 del municipi de Montblanc per reclamar que es desencallin les obres de l’A-27 i del túnel del Coll de l’Illa. L’alcalde montblanquí, Josep Andreu, ha afirmat que fa dotze anys que exigeixen aquesta infraestructura i ha avisat al govern espanyol que «no ens cansarem mai, ho ha de saber el Ministeri Foment».

De fet, el diputat al Congrés, el socialista Joan Ruíz, present en la mobilització, ha apuntat que les obres podrien començar aquesta tardor, un cop tinguin el vistiplau del Consell d’Estat, pas previ al del Consell de Ministres. El tall de carretera s’ha allargat durant una mitja hora i ha provocat cues en els dos sentits de la marxa.

tracking